+31297 360041

LANGMA ADVANCED SL

6,299.00 incl. btw

DEZE ULTRALICHTE RACEFIETS MET INNOVATIEVE AERO-KENMERKEN LEVERT DE SNELHEID EN HET AERODYNAMISCHE VOORDEEL VOOR ELKE RACE, KLIM OF TOERRIT.

De Langma Advanced SL is gebouwd met ons lichtste composite framemateriaal om jouw raceprestaties naar een hoger niveau te tillen. Het ultralichte frame is je bondgenoot op de steilste beklimmingen en de slanke framebuizen geven je een aerodynamisch voordeel. De onderbuis heeft een brede vierkante vorm ter hoogte van het PowerCore bottom bracket. Dat levert een extreem lichte constructie op zonder dat het ten koste gaat van de sterkte of bracketstijfheid van deze snelle racemachine. De Liv 3F-ontwerpfilosofie en de allernieuwste aerodynamische innovaties die zijn toegepast op dit compacte frameontwerp, geven deze wendbare en sterke fiets zowel in bergetappes als agressieve criteriums het beslissende voordeel. De Langma Advanced SL wordt nu aangeboden in een QOM-versie met een 34T-cassette en een compact crankstel zodat je de steile stukken op kunt vliegen en die felbegeerde titel kunt binnenhalen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Lichtgewicht:

Met een gewicht van slechts 1155 gram voor het Langma Advanced SL frame plus vork, is elke uitvoering van dit model een geducht wapen in de beklimmingen.

Aero-kenmerken:

De combinatie van innovatieve buisvormen en de Flux stuurpen snijden door de wind zonder dat het ten koste gaat van gewicht of stijfheid.

Specifieke stijfheid:

Liv heeft een stijf en toch comfortabel frame ontworpen met behulp van onderzoeksgegevens over lichaamsverhoudingen, kracht en spieractiviteit plus feedback van onze profrijdsters zodat de fiets bij elke klim, afdaling en demarrage volledig op jou is afgestemd.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:
MatenXXS, XS, S, M, L
KleurenRainbow Black / Rainbow Silver
FrameAdvanced SL-Grade Composite, integrated seatpost
VoorvorkAdvanced SL-Grade Composite, full-composite OverDrive 2 steerer
DemperN/A
StuurGiant Contact SLR
StuurpenGiant Contact SLR Flux
Zadelpenintegrated
ZadelLiv Contact SLR (forward)
PedalenN/A
ShiftersSRAM Force eTap AXS
VoorderailleurSRAM Force eTap AXS
AchterderailleurSRAM Force AXS
RemmenSRAM Force AXS
RemhendelsSRAM Force AXS
CassetteSRAM Force AXS, 10×28
KettingSRAM Force D1
CranksetSRAM Force eTap AXS, 35/48, Quarq power meter
Bottom BracketSRAM GXP, press fit
VelgenCADEX 42mm Composite WheelSystem
NavenCADEX 42mm WheelSystem
SpakenCADEX 42mm Composite WheelSystem
BandenCADEX Race 25, 700×25, folding, tubeless
Extra’sRideSense Bluetooth
Gewicht

Extra informatie

Framemaat

XXS, XS, S, M, L