+31297 360041

ENVILIV ADVANCED PRO 0 DISC FORCE

6,599.00 incl. btw

VOLLE BAK OP HET VLAKKE STUK, LACHEND OM DE TEGENWIND, FLUITEND HEUVELOP EN OP WEG NAAR PERSOONLIJKE RECORDS. DEZE DROOMMACHINE VOOR SPRINTSTERS IS ONTWORPEN OM HAAR BERIJDSTER NAAR DE ABSOLUTE TOP TE STUWEN.

De EnviLiv heeft een Advanced-grade composite frame waarbij stijfheid de hoogste prioriteit heeft om nog sneller te kunnen gaan. Dankzij de zeer aerodynamische buizen, agressieve zithouding en maximale krachtoverdracht, stuwt deze machine je sneller dan ooit vooruit. De ongelofelijke zijdelingse stijfheid van de voorvork en ongeëvenaarde remkracht van de aerodynamische schijfremmen zorgen samen voor uiterst nauwkeurig bochtengedrag en stabiliteit. Het Liv 3F-frameontwerp zorgt ervoor dat vrouwen het optimale racewapen krijgen met een onverslaanbare voorwaartse stuwkracht. De geïntegreerde aero stuur/stuurpen, tubeless wielsysteem met ruimte voor 28c-banden en aerodynamische buizen geven je een duw in de rug op heuvelachtig terrein waarbij je letterlijk door de wind snijdt om de pelotonsprint te winnen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Beste aero-racefiets:

Gerealiseerd dankzij de hypermoderne buisvormen en een geometrie die comfort en kracht toevoegt aan een aerodynamische lichaamspositie.

Altijd alles onder controle:

Of je nu een bocht neemt midden in een agressief peloton of je navigeert over een bochtige weg in druk verkeer, de laterale stijfheid van de vork en de schijfremmen bieden zoveel controle dat je er geen aandacht aan hoeft te besteden zodat je hoofd helemaal ‘in the zone’ kan blijven.

Beste aero-racefiets:

Gerealiseerd dankzij de hypermoderne buisvormen en een geometrie die comfort en kracht toevoegt aan een aerodynamische lichaamspositie.

WAAROM WE HAAR GEWELDIG VINDEN

Als jij zegt sprinten, vraagt zij hoe ver. De prachtige aerodynamische EnviLiv is ontworpen voor scherpe, pittige en razendsnelle ritten. Met haar nauwkeurige stuurgedrag, onberispelijke remkracht en trapstijfheid op absoluut topniveau, is deze fiets in het voordeel van rijdsters die zo hard mogelijk in de rondte willen rijden.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:
MatenXXS, XS, S, M
KleurenChameleon Saturn
FrameAdvanced-Grade Composite, disc
VoorvorkAdvanced-Grade Composite, full-composite OverDrive 2 steerer, disc
DemperN/A
StuurLiv Contact SLR Aero
StuurpenGiant Contact SL Aero
ZadelpenGiant Vector, composite
ZadelLiv Contact SL (forward)
PedalenN/A
ShiftersSRAM Force eTap AXS
VoorderailleurSRAM Force eTap AXS
AchterderailleurSRAM Force eTap AXS
RemmenSRAM Force AXS hydraulic disc
RemhendelsSRAM Force AXS hydraulic
CassetteSRAM XG-1270, 10×28
KettingSRAM Force D1
CranksetSRAM Force eTap AXS, 35/48, Quarq power meter
Bottom BracketSRAM DUB, press fit
VelgenGiant SLR 1 Aero 42/65 Disc Composite WheelSystem
NavenGiant SLR 1 Aero 42/65 Disc WheelSystem
SpakenGiant SLR 1 Aero 42/65 Disc WheelSystem
BandenCADEX Race 25 700×25, folding, tubeless
Extra’sRideSense Bluetooth
Gewicht

Extra informatie

Framemaat

XXS, XS, S, M