+31297 360041
  • Avail 1

Avail 1

849.00 incl. btw

VAN EPISCHE SOLO-AVONTUREN TOT UITDAGENDE GROEPSRITJES, DE AVAIL IS LICHT, COMFORTABEL EN GEBOUWD VOOR VROUWELIJKE RIJDERS.

Deze veelzijdige endurance racefiets is comfortabel tijdens lange ritten, levendig in de beklimmingen en biedt vertrouwen in de afdalingen. Ze helpt je om meer kilometers met meer gemak en meer stijl te maken. De Avail heeft de nieuwste endurance framegeometrie en een Advanced-grade composite voorvork met Overdrive stuurbuis voor nauwkeurig stuurgedrag. Zo blijf je langer fris en scherp. De PowerCore bottom bracket draagt elke pedaalslag direct over op de weg voor een superieure trapefficiëntie.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Gebouwd voor de lange afstand:

Het lichtgewicht frame en de moderne, uitgebalanceerde endurance-geometrie zijn afgestemd op vrouwelijke lichaamsverhoudingen en bieden een soepele rijervaring tijdens lange dagtochten.

Krachtoverdracht:

Dankzij OverDrive en PowerCore-technologie biedt deze frameset superieure stijfheid zonder dat het comfort eronder lijdt.

Comfort:

Het Liv 3F damesspecifieke ontwerp, de composite voorvork en de ALUXX-buizen zijn ideaal voor ontdekkingstochten en lange ritten.

WAAROM WE HAAR GEWELDIG VINDEN

Het damesspecifieke ontwerp zorgt voor een uitgebalanceerde zitpositie op de fiets en dat betekent stabiliteit in snelle bochten en afdalingen, efficiënte krachtoverdracht en – het belangrijkste – comfort. Voor extreem lange dagen in het zadel is de Avail een lichtgewicht verlengstuk van je lichaam met een uiterlijk dat je onderscheidt van de massa.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:
MatenXS, S, M, L
KleurenOcean Depths
FrameALUXX-Grade Aluminum
VoorvorkAdvanced-Grade Composite
DemperN/A
StuurGiant Connect
StuurpenGiant Sport
ZadelpenGiant D-Fuse, alloy
ZadelLiv custom
PedalenPedal with toe clips/straps
ShiftersShimano Sora
VoorderailleurShimano Sora
AchterderailleurShimano Sora GS
RemmenTektro TK-B177
RemhendelsShimano Sora
CassetteShimano HG400, 11×34
KettingKMC X9 NP
CranksetShimano Sora, 34/50
Bottom BracketShimano, threaded
VelgenGiant SR-3 wheelset
NavenGiant SR-3 wheelset
SpakenGiant SR-3 wheelset
BandenGiant S-R3 AC, 700×28, wire bead
Extra’stop bar brake levers
Gewicht

Extra informatie

Framemaat

XS, S, M, L